elanläggning

Centralbyte

Centralbyte och kontroll av din elanläggning. Vi installerar en modern central med jordfelsbrytare och dvärgbrytare, så kallade ”automatsäkringar”. I samband med detta gör vi en kontroll före i drifttagning på hela din anläggning och mäter och kontrollerar hur din elanläggning mår. Vi ger dig ett protokoll på eventuella anmärkningar och brister samtidigt som vi kan hjälpa dig hitta en lösning på hur du kan åtgärda dem.

elrenovering

Elrenovering

Elrenovering hemma hos dig eller på ditt företag. Vi byter uttag och strömbrytare till den funktion och utseende som du önskar. Reparerar det som är trasigt och kompletterar med fler uttag eller belysningspunkter där du behöver. Vi hjälper dig hitta passande armaturer och andra lösningar som du behöver i din vardag.

solar_yellow

Värme & energi

Värmeprodukter och solenergi. Vi hjälper dig att installera solceller för elproduktion eller hittar lösningar för värme såsom elradiatorer, elpannor eller värmepumpar. Vi kan reparera och byta ut gamla produkter såsom elpatroner mm

Nybyggnation

Nybyggnation av bostad, sommarhus, attefallshus eller tex garage. Vi hjälper dig med planering, lösningsförslag samt ritningsarbete. Vi installerar dessutom olika typer av värmelösningar såsom luft/vatten värmepumpar.

Fritidstoa

CINDERELLA förbränningstoaletter. Vi är certifierade servicepartners för Cinderella förbränningstoaletter och hjälper till med installation, service och försäljning av hela sortimentet. Toaletterna kan drivas med både el eller gas beroende på vart du vill använda den. Kika mer på www.cinderellaeco.se

powerstation_green

Nätanslutning

Kontakt med ditt nätbolag för upp- eller nersäkring av ditt elabonnemang. Ändring av mätarskåp eller serviskablar. Nyanslutningar eller övriga förändringar som vi hjälper dig att få tillstånd för.

network_yellow

Data & telefon

Mediauttag och infrastruktur för data och telefon. Vi hjälper dig få uttag där du behöver och drar kabel för data för att du skall få bästa uppkopplingen där du behöver den.

Smarta hus

Smarta hus-lösningar som underlättar din vardag och som gör att du kan övervaka eller styra din elanläggning via t.ex. din telefon eller surfplatta.