Vi fyller 50 år 2017!

2017-11-02

1967 Startade Sven Stolt företaget.

2007 tog Erik och Mårten över firman och bildade aktiebolag.

50 år har gått sen starten och företaget har utvecklats i samklang med tiden.

Företaget hjälper privatpersoner med elinstallationer i alla dess former – precis som Sven gjorde när han startade. Skillnaden är tekniken och antalet kunder som har ökat rejält de senaste åren. Företaget har fyra anställda inklusive ägarna. Ab Stolts Elektriska är väl etablerat i Säffle med omnejd.

”Vi ser fram mot kommande 10 år då vi har ambitionen att växa ytterligare i Säffle. Vi vill hitta fler som tänker som oss och är villiga att jobba för att våra kunderna skall vara nöjda och vilja återkomma som de gjort de senaste 50 åren”, meddelar Mårten Stolt, verksamhetsledare.

CINDERELLA COMFORT Display – förbränningstoalett

2016-05-09

Du har väl inte missat nya Cinderella Comfort Display? En året runt toalett som förbränner allt tills det bara är aska kvar.

Ab Stolts Elektriska är återförsäljare, installatör och servicepartner för Cinderella förbränningstoaletter. En modern och smidig produkt om du behöver tillgång till toalett men inte har avlopp. Tveka inte att höra av er till oss!

Mer information hittar ni på:

www.fritidstoa.se

Åskskyddskampanj – maj t.o.m. september!

2016-05-02

Är du orolig för att åskan ska slå ner i din anläggning?

(mer…)

Årets kalender är skickad!

2016-02-12

Nu är den snart hos dig – vår årliga minikalender!

(mer…)

Ständigt stöter vi på fulel som är farlig!

2014-10-30

EIO (Elektriska Installatörs Organisationen) har genomfört en undersökning om hur vanligt det är med ”fulel” i svenska hem. Rapporten är slående och stämmer mycket väl med vår egen erfarenhet när vi är ute och hjälper folk i stugorna. Intressant läsning!

Läs hela undersökningen på http://eio.se/media/nyheter/sidor/2014-10-22-fulel-och-fuskelektriker.aspx !

 

När det är som varmast ska du tänka på istappar!

2014-01-29

Det var inte länge sedan snön yrde runt knutarna och is bildes i hängrännor och ränndalar. Känner ni igen er? Passa på att undersök om du behöver installera värmekabel på vissa ställen för att motverka farliga isbildningar och frostbrytningar till nästa vinter. Vi kan erbjuda temporära lösningar som du ansluter direkt i ett uttag eller energieffektiva permanenta lösningar med styrning både för villor och större fastigheter.

Har du andra frågor eller behov av hjälp inom elområdet så tveka inte att kontakta oss.

Hjärtligt välkomna innan nästa vinter!

GOD JUL OCH GOTT NYTT 2014!

2013-12-06

Vi vill passa på att önska alla våra trogna och nya kunder en underbar jul och ett Gott Nytt År!

En välbehövlig ledighet skymtar bakom kalenderlucka nr 23. I samband med helgerna stänger vi firman under v 52 samt 01.

Skulle paniken vara framme i kylan och julmörkret så tveka inte att ringa på våra mobiler och lämna meddelanden. Finns det utrymme så hjälper vi er självklart och återkommer så snart det bara går – så lämna uppgifter hur vi når er på bästa sätt!

I januari väntar en del inplanerade jobb men än så länge finns det några enstaka hål kvar att fylla i kalendern så ring om ni vill boka så snart som möjligt.

Julkort 2013

 Julhälsning från oss i Säffletidningen på julafton

 

Rusta inför vintern!

2013-10-14

Nu när höstmörkret sänker sig kan det vara bra att titta över sin värmelösning och belysning. När det blir kallare och kallare får våra element, värmepumpar och pannor gå som hårdast.

”När temperaturer dyker under nollan är det mer regel än undantag att akututryckningarna ökar”, säger Mårten Stolt, verksamhetsledare på AB Stolts Elektriska i Säffle.

För att minska risken att saker går sönder, framförallt då man mest behöver dem, kan det vara nyttigt med en genomgång av sin elanläggning och kanske byta upp sig mot modernare och mer energieffektivare lösningar. På så sätt kan man känna sig mer trygg och inte behöva oroa sig när det blir om kallast.

”Kika över frostvakter och element i sommarstugan, garaget eller pumphuset. Går de sönder och det är dåligt isolerat kyls anläggningen ner snabbt med stor risk för frysning och vattenskador som följd. Försök undvik sladdanslutna elradiatorer och värmefläktar då det lätt blir snedbelastning i din elanläggning med risk för att huvudsäkringarna går. När det är som kallast är det ofta då vi har som mest att göra och kan ha svårt att hinna med att hjälpa alla. Så var ute i god tid!”, uppmanar Mårten Stolt.

 

Säffles 3:e nätanslutna solcellsanläggning drifttagen!

2013-06-03

Under veckan driftogs Säffles tredje nätanslutna solcellsanläggning av AB Stolts Elektriska. Stig Norder som är anläggningsinnehavare ser fram emot att producera el motsvarande 4,5kW under soliga dagar. Årsproduktion förväntas bli mellan 4000 och 5000 kWh. Anläggningen finns på Apollogatan och Stig visar anläggning om intresse finns efter överenskommelse innan. (mer…)

Åskväder – åskskydd – överspännigsskydd!

2013-06-02

Med värmen och sommaren kommer även åskvädren. Många är vi som oroar oss för att blixten ska slå ner.

– Ska vi dra ur antennkabeln, datorn, tv och telefon?
– Nej vi väntar, det är ju en så bra film ! (mer…)